Takmålning som ger taket nytt liv

Förnyar och förlänger

Ser yttertaket slitet ut? Innan du beslutar dig för att byta ut taket helt bör du fundera på takmålning. Genom att måla taket förnyar du taket samtidigt som du förlänger dess livslängd. Takmålning är dessutom en mer lönsam lösning än att betala för ett takbyte.

Vi på Måleritjänst i Syd har lång erfarenhet av att måla om tak på diverse fastigheter och hus. Under åren har våra målare finslipat sin kunskap och teknik för att kunna utföra takmålning i Skåne på alla sorters material. Det gör att vi kan garantera att du som kund kommer bli nöjd med resultatet.

Förebygg problem med takmålning

För att kunna bevara takets goda skick krävs det att du kollar taket några gånger per år och emellanåt genomför viss mån av underhåll. Takmålning är den del av skötseln fungerar i förebyggande syfte mot rost och slitage. Efter att ha utfört första takmålningen kan du vänta 10 år innan nästa omgång av färg behövs.

Förstärk takets egenskaper

Taket som tidigare nämnt utstår sin del av påfrestningar från omgivningen. Det kan leda till flagning av takets färg och ökad risk för rostangrepp. Genom att måla taket med ny färg och ett lager rostskydd undviker du detta i samband med att du får ett vackert resultat.

Kontakta oss för takmålning

Vill du veta hur ditt tak drar nytta av takmålning? Kontakta oss på Måleritjänst i Syd så berättar vi mer. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens inom takmålning i Skåne får du ett tak som ser fräscht ut samt håller i många år framöver!