Fönstermålning
som håller

Börjar färgen på fasadens fönster flagna eller fönsterkittet spricka? Då ska du kontakta oss på Måleritjänst i Syd för fönstermålning i Skåne. Med vår långa erfarenhet och hantverkskunnande kan du känna dig trygg med att du får ett hållbart resultat.

Ge dina fönster nytt liv med fönsterrenovering

Fasadens fönster utstår en hel del slitage från vårt nordiska klimat. Sol, regn, värme och kyla gör att fönsterna efter ett tag ser lite gamla ut. Det kan även uppstå rötskador och då väljer många att byta ut fönstret helt innan de undersöker andra alternativa åtgärder. I stället för att byta ut samtliga fönster kan du anlita oss för fönsterrenovering.

En fönsterrenovering är betydligt mindre kostsamt än fönsterbyte och kan förhindra att rötskador uppstår på nytt. Under en totalrenovering kollar vi kittning, tätningslister, byter glas och rötskadat trä. Resultatet blir ett fönster som kan uppnå nya funktioner och ge ett nytt fräscht intryck.

Låt proffsen fixa fönstermålningen

Att måla fönster är mer komplext än vad du tror vid första anblick. Därför ska du vända dig till en professionell målerifirma. Vi har mångårig vana av att måla och renovera fönster för hus såväl som fastighetsägare. Fönstermålningen kan antingen utföras som en separat tjänst eller som en del av ett större målningsprojekt. Oavsett storleken på ditt projekt kan vi hjälpa dig!

Kontakta oss för fönstermålning i Skåne

Fönstermålning handlar bara inte om några färgstreck på fönstrets karmar. För att uppnå ett bra resultat krävs det att grundarbetet genomförs av professionella målare. Det är en av många anledningar till att du ska kontakta oss på Måleritjänst i Syd för fönstermålning i Skåne!