Kvalitativa massagolv

Att bedriva en krävande verksamhet har sina utmaningar. I en lokal där tunga maskiner och personer är i konstant rörelse behövs kvalitativa massagolv. Om din verksamhet behöver ett nytt slitstarkt golv är det till oss på Måleritjänst i Syd du ska vända dig till. Golvkonstruktionerna vi erbjuder håller sig kompakta, likformig och durabla under fler år.  Det gör att du och resterande personal i din verksamhet kan slita golvet med hälsan!

Hög anpassbarhet

Massagolven vi tillhandahåller i Skåne finns i ett flertal varianter, men alla håller samma höga kvalité. Även om var sort har sina unika egenskaper som skiljer dem åt har de också en del gemensamma sådana:

  • Fungerar bra som halkskydd
  • Resistenta mot kemikalier, UV-strålning och vatten
  • Foglösa, hygieniska, dammfria och lättskötta

Tillsammans med dig tar vi fram ett golv som innehåller egenskaperna du vill ha samtidigt som dess färg matchar inredningen i din industrilokal. Med massagolv är användningsområdena närmast oändliga!

Kontakta oss för massagolv

Vi på Måleritjänst i Syd tillhandahåller massagolv i Skåne som kan stå emot kraftiga påfrestningar. Förutom dess tålighet golvets egenskaper anpassas efter andra önskemål som till exempel kemikalieresistens. Har du funderingar kring massagolv eller någon av de andra tjänsterna? Kontakta oss så ser vi till att besvara eventuella frågeställningar!