Hållbar utomhusmålning

Byggnadens yttre får utstå mycket slitage från omgivande miljö och växlande väderförhållanden. Därför kan det vara bra att få utomhusmålning genomförd med jämna mellanrum. Att måla om det yttre skalet är ett omfattande arbete där mycket av arbetstiden består av grundarbete som borttagning, rengöring och täckning. Finns det också skador på ytan där färgen ska appliceras behöver dessa repareras och eventuellt mögel samt alger avlägsnas.

Anlitar du Måleritjänst i Syd för utomhusmålning i Skåne slipper du tänka på allt detta och endast informera oss om hur du vill att slutresultatet ska se ut!

Fönstermålning

Att hålla sina fönster i gott skick är något du också bör tänka på. Fönsterna är fastighetens vackra ögon, det är ofta som nymålade fönster gör kronan på verket. Måleritjänst i Syd erbjuder fönstermålning för privata bostäder, företag och föreningar. Vi kan hjälpa dig så att dina fönster får ett nytt och vackert utseende. Läs mer om vår tjänst fönstermålning här.

Kontakta oss för utomhusmålning

Om du söker efter en målerifirma som kan fixa professionell utomhusmålning i Skåne ska du kontakta oss på Måleritjänst i Syd. Vi tillhandahåller måleritjänster för alla sorts områden och är redo att hjälpa dig med ditt projekt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!