Fasadmålning som förnyar byggnadens yttre

Fasadmålning

Ett enkelt sätt att fräscha upp fasaden är så klart att måla om fasaden. Att måla om byggnadens yttre är ett omfattande arbete som kräver teoretiska och praktiska kunskaper. För att undvika dyra misstag bör du därför anlita en professionell målerifirma. Det är där vi på Måleritjänst i Syd kommer in i bilden. Med våra skickliga målare får du en fasadmålning i Skåne som håller byggnaden stark, stabil och vacker i många år framöver!

Låt oss hjälpa dig med ommålningen

Fasadmålning är en långsiktig investering och bör genomföras med jämna mellanrum för att hålla fasaden i ett gott skick. Hur länge färgen håller beror på grundbehandlingen av ytan och färgkvalitén. Våra målare är vana att måla fasader i plåt, trä, puts, mur och betong. De vet vilken sorts färg som funkar för respektive yta. Så i stället för att ödsla tid och pengar på att själv fixa fasadmålningen låt oss hjälpa dig med ommålningen.

Kontakta oss för fasadmålning

Börjar färgen på fasaden att flagna? Då ska du höra av dig till oss på Måleritjänst i Syd. Vi hjälper dig med fasadmålning oavsett om det gäller dig som privatperson, företag eller bostadsförening. Dessutom har du möjligheten att ta del av vår nöjd-kund-garanti som gäller i två år efter utfört arbete. Så vad väntar du på? Kontakta oss för Fasadmålning i Skåne redan idag!