Målare med fokus på kvalitet och kompetens

Våra duktiga målare på Måleritjänst i Syd kan utföra alla sorters målningsarbeten. Vi kan hjälpa dig med alla in- och utvändiga måleritjänster oavsett storlek. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd med slutresultatet och att det matchar din vision.

Kontinuerlig kompetensutveckling

Att ständigt utveckla kompetensen inom måleri är något vi värdesätter högt. För att lyckas med måleriarbete behöver den som utför det behärska vissa tekniker och besitta rätt kunskaper. Således ser vi till att kompetensutveckla våra målare i Skåne just för att säkerställa att de har den kompetens som krävs för att kunna möta marknaden.

Rådgivning från målare

Det kan kännas svårt att hitta rätt i djungeln av färg och måleriverktyg. Behöver du rådgivning under din målningsprocess kan du vända dig till våra målare eller projektledare. De kan ge dig rekommendationer för att lyckas med ditt projekt.

Kontakta våra målare

Vi på Måleritjänst i Syd arbetar endast med högkvalitativa produkter. Det gör att vi med stolthet ger dig referenser på tidigare slutförda måleriarbeten. Vi tar oss an alla sorts arbeten oavsett omfång. Om du har några frågor kring våra produkter eller tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.