Fogfria och
beständiga golv

Om du letar efter ett slitstarkt golv som är lätt att hålla rent bör du fundera över ett fogfritt alternativ. Fogfria golv har går under många benämningar som massa-, epoxi- eller industrigolv. Oavsett vilken term du använder kan du vara säker på att Måleritjänst i Syd kan hjälpa dig med fogfria golv i Skåne. Under åren har vi lagt fogfria golv för kunder inom en rad olika industrier. Det betyder att du kan få fogfritt golv ordnat oberoende av vilken bransch du är verksam i!

Resistent golv

Fördelarna med ett fogfritt golv är stora. Eftersom man arbetar med en flytande golvmassa bildas det en enhetlig och skarvfri golvyta som dessutom skapar en stark polymer. Egenskaperna från detta gör att massagolvet blir lätt att rengöra och resistent mot kemisk samt fysisk påverkan. En annan fördel är att golvet är självutlämnande vilket innebär att vare sig massan appliceras på ett ojämnt underlag eller inte är det avgörande för att få ett jämnt och vackert golv.

Korrekt förbehandling

En väl genomförd förbehandling är viktigt för att lyckas lägga fogfria golv på diverse underlag. Med ett korrekt utfört förarbete kan det fogfria massagolvet appliceras på metaller, asfalt och betong. Förutom beläggningens anpassbarhet till olika miljöer kan det även formas efter uppskattad belastning. Skulle du känna dig osäker på hur stor belastning som golvet kommer utsättas för kan vi tillsammans gå igenom detta när du kontaktar oss.

Kontakta oss för fogfria golv

Hos oss på Måleritjänst i Syd kan du få hjälp med golvbeläggningar i epoxi och akryl i Skåne. Vi vägleder dig gärna till rätt val och finns där för dig genom hela processen. Har du frågor om våra fogfria golv eller någon av våra andra tjänster så kan du höra av dig till oss här.