Förvaltningar & BRF

Allt inom förvaltningar, BRF och fastighetsägare.

Trapphus, garage eller tvättstugor? Vi är aktiva i en rad förvaltningar och bostadsrättsföreningar där vi utför allt från akuta mindre uppdrag till större planerade projekt för yttre eller inre underhåll.

Trapphus, garage eller tvättstugor

Eftersom bostadsrättsföreningens styrelse är ansvarig för det yttre underhållet enligt bostadsrättslagen ger vårt underhållskoncept föreningen en trygg och ekonomisk helhetslösning.

Garagemålning

Vi utför målning av garage – i samband med renovering eller nyproduktion, i parkeringshus och garage till bostadsrätter.

Trapphus

Vi utgår från husets arkitektur, stil och färgsättning, återställer och anpassar måleriarbetet efter dina önskemål. Det är viktigt att husets entré med trapphus skall ge ett välkomnande intryck. Vi skapar den känslan när vi renoverar trapphus.

Servicemåleri

Vi utför alla typer av servicemåleri. Det kan handla om tapetsering, målning eller annat som går under vårt yrkeskunnande. Uppstår ett akut behov som behöver snabba åtgärder löser vi det. Kontakta oss när det är bråttom.

Målare med nöjd-kundgaranti.

När du köper tjänster av oss på Måleritjänst Syd AB så får du ta del av nöjd-kund-garanti. Om något inte känns väl genomfört så erbjuds man en gratis, opartisk besiktning och sedan till rättning av det som avgörs vara bristfälligt gjort. Garantin gäller för hela två år efter utfört arbete.