Golvmålning för ett fräscht intryck

Att utföra golvmålning i hemmet eller i arbetslokalen har sina fördelar. Ett nymålat golv kan ge ett nytt och fräscht intryck av rummet / lokalen. Måleritjänst i Syd har lång erfarenhet av att hjälpa verksamheter med golvmålning i Skåne. Vi vet vad som krävs för att få till ett slitstarkt och professionellt resultat!

Ökar golvets livslängd

Golvet är en väsentlig del av lokalen oavsett industri. Det ska se snyggt ut samtidigt som det ska möta en del krav. Från att tåla slitage från tunga objekt i rörelse, vara lättstädat och diffusionsöppet till att komplettera övriga delar i inredningen. Genom åren har vi på Måleritjänst i Syd arbetat upp kunskap om att måla olika sorters golvtyper. Det har gjort oss till experter på allt som rör ytbehandling och målning av golv. Därmed kan du alltid lita på att få ett varaktigt resultat med vår golvmålning i Skåne.

Ekonomiskt fördelaktigt

Likt vid måleri så är underarbetet inför tapetseringen ett viktigt moment för att uppnå ett bra och hållbart resultat. Våra målare är väl införstådda med detta och genomför ett grundligt förarbete så tapeten får bra fäste och håller länge. Kort sagt finns det inte en väggyta vi inte kan förbereda inför tapetsering.

Kontakta oss för golvmålning

Är lokalens golv i desperat behov av ny ett nytt lager färg? Ta kontakt med oss på Måleritjänst i Syd så hjälper vi dig med golvmålning i Skåne. Våra medarbetare kan ge vägleda dig till rätt golvfärg och ge dig en offert på vad arbetet skulle kosta. Kontakta oss!