Vi kan akrylgolv

Akrylgolv är ett fogfritt industrigolv som är lätt att städa och underhålla. Termoplasten är väldigt lik epoxi i mängden valmöjligheter av färg och struktur. Den största skillnaden mellan de två beläggningarna är egenskaperna och dess påverkan på härdningstiden. I jämfört med epoxi härdar akryl mycket snabbare. Det tar bara några få timmar innan du kan gå på beläggningen. Akrylgolv är något vi på Måleritjänst i Syd kan hjälpa dig med i Skåne. Vi har gediget kunnande kring detta fogfria golv och kan därför se till att du får ett resultat anpassat efter industrilokalens utformning.

Akrylgolvets fördelar

Akrylgolvets egenskaper gör materialet tacksamt att arbeta med. Den korta härdningstiden, dess tålighet, möjligheten att lägga det i miljöer med låga temperaturer och ansluta på väggen gör akrylgolvet till ett populärt alternativ. Utöver detta är golvet reptålig och ytmönstret kan anpassas för att motverka halkrisk.

Precis som epoxi har akrylgolv god kemikalieresistens. Det innebär att golvet kan läggas i allt från storkök till verkstadslokaler. Akrylgolv lever alltså upp till de högt ställda kraven och är därmed ett bra val av golv för de flesta industrier.

Kontakta oss för akrylgolv

Letar du efter ett lättstädat industrigolv med minimalt underhåll ska du vända dig till på Måleritjänst i Syd för ett akrylgolv i Skåne. Med vår samlade kompetens kan vi ordna ett golv som passar just din industrimiljö!