En pålitlig målerifirma

Sedan vår målerifirmas start 2010 i Skåne har vi kunnat erbjuda bostadsföreningar, privatpersoner och företagare måleritjänster av högsta kvalité. I dag består teamet av 45 glada och hantverkskunniga målare som står redo att hjälpa dig med ditt nästa projekt.

Hjälper dig med måleriarbete

Våra medarbetare har lång erfarenhet i branschen och vana av att ta sig an diverse måleriarbeten. Därav kan de utföra alla typer av måleri oavsett storlek och utformning. Vi är även utbildade för att kunna arbeta med våtrumsmålning, brandskyddsmålning och epoximålning. Kort sagt finns det inget måleriarbete vi inte kan klara av.

Målerifirma med många tjänster

Måleritjänst i Syd tillhandahåller det mesta inom måleri. Från målning vid renovering, nybyggnad till andra servicearbeten. Våra målare har stor kunskap inom måleriarbete och återställning där brand samt vattenskador har skett. Vi är mycket angelägna om att du ska få bästa möjliga resultat. Det är därför naturligt för oss att skapa en nära relation med dig som kund.

Kontakta oss

Funderar du på att anlita en professionell målerifirma i Skåne för kommande måleriarbete? Då har du hittat rätt. Våra målare har kompetensen och skickligheten för att förverkliga din vision. Tillsammans kundanpassade lösningar kan vi garantera att du blir nöjd med slutresultatet. Om du fortfarande har obesvarade frågor eller funderingar kring de tjänster vi tillhandahåller kan du ta kontakt med oss här.