Måleri med full garanti

Måleritjänst i Syd startades vintern 2010. Med över 20 år i branschen finns det inte inget projekt, oavsett omfattning, som vi inte kan måla om. Våra målare utför måleriarbeten i hela Skåne och jobbar med det mesta inom hantverket. Det vill säga renoveringar, nybyggnation, servicemålning och försäkringsärende. Vi har dessutom stor erfarenhet av spärrmålning efter brand och vattenskador.Våra kunder är privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och försäkringsbolag. Alltså så finns det ingen vi inte kan hjälpa med måleri i Skåne.

Vår målsättning

Målsättningen med vårt måleri är att ge kunderna skräddarsydda lösningar av högsta kvalité med bästa möjliga service. Vi strävar alltid efter att ha kunder som är 100% nöjda med slutresultatet av arbetet. Därav lämnar vi alla våra måleriarbeten med full garanti.

Måleri med fokus på kvalitet och miljö

Måleritjänst i Syd prioriterar miljö och kvalitet i det dagliga arbetet. Vi är medlem i Måleriföretagen och därmed följer deras kvalitets- och miljöledningssystem noga. Det gör att du som kund kan känna dig säker på att arbetet vi utför håller hög kvalité och lämnar minimala avtryck på miljön.

Kontakta oss

Letar du efter ett pålitligt måleri i Skåne som kan hjälpa dig med ditt måleriarbete? Måleritjänst i Syd erbjuder ett stort utbud av måleritjänster. Med en lång erfarenhet inom varierande måleriarbeten finns det inget uppdrag vi inte kan ta oss an!